BK Bore tappar poäng mot Waggeryd i slutsekunderna

Seriepremiären är avklarad! Slutresultatet får nog ändå ses som rättvist, då Waggeryd inte på något sett tänkte skänka bort denna matchen. Man spelade på bra och skapade lägen. Matchen slutade dock med snöpligt poängtapp för Bore.

I lokalpressen har vi läst det innan, IK Oskarshamn, Stjärnan, Crafstadens IBK osv. ”matchen tappades i slutet…”

BK Bore fick en fin inledning på den första halvleken, man hade ledningen med 2-0, efter bl.a ett straffmål av Ronnie Polgar Gegerfeldt

Efter ca 15min spelade på första halvlek reducerade WIK till 1-2, matchen stod sedan och vägde, där båda lagen skapade fasta situationer, men inga mål gjordes.

I början av andra halvlek är Bore inte alls på tårna, efter ca 50min spel av matchen kvitterar Waggeryd till 2-2. Minuterna efter så gör man även 3-2 och tar ledningen i matchen för första gången.

Waggeryd tilldöms kort därefter också en straff, som man dock bränner (skjuter över).

Sedan dröjer det fram till den 66:e matchminuten innan det börja ramla in lite mål igen. Då är det Bore som först gör 3-3 på hörna, minuten efter så är det ett fint anfall, med passning från Peter Berglund, kommer Sebbe Nilsson igenom och sätter ledningsmålet 3-4 i Borefavör.

Sedan är det ett väldigt ställningskrig ända fram till slutet av matchen egentligen, med hörnor, frislag till båda lagen. Ända till 91:e minuten (1,5min tillägg pga. timeout Waggeryd), då de får ett frislag vid mittcirkeln. Med medvind och en trolig trisslottköpare (Peter Ekström) i Waggeryd så lyckas han, direkt på frislaget få bollen in i mål bakom Nicklas Svensson. Ett snöpligt slut, på en jämn drabbning mellan lagen.

Text från BK Bores hemsida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>