Klarar Bore av favoritskapet? Ikväll väntar den viktiga derbymatchen mot Målilla!

BK Bores försäsong förvånade och imponerade på de flesta, man vann precis varenda match och visade upp ett fantastiskt spel stundtals. Men lagets serieinledningen har inte imponerat. Tvärtom. Först ett poängtapp i seriepremiären mot Waggeryd (4-4) och sedan en förnedrande förlust borta mot Åby Tjureda, som visserligen är starka på hemmaplan, men 9-1-starka?

Ikväll väntar ett hett derby hemma mot Målilla som till skillnad från Bore sett oerhört bleka ut både under hela försäsongen men även i serieinledningen. Men man tycker att det borde vända vid någon punkt? Eller är man inte bättre än såhär denna säsongen? Lagets självförtroende måste vara kört i botten. Ikväll kan man ändra på det, en skalp borta mot seriefavoriterna (?) BK Bore skulle garanterat innebära ett lyft för Målilla och Bore skulle få börja tänka i andra banor.

Vi väntar med spänning in denna drabbning som du för övrigt kan följa på plats, i Oskarshamn, eller i soffan via Elitrapport.se med avslag 19:30

Det verkar dessutom som att Målillas ”Happy Clappers” ställer upp den här gången och faktiskt får iväg en supporterbuss till bortamötet ikväll. Det talar för en bra match inför mycket folk.

Hur poängen fördelas ikväll har mycket stor betydelse, för båda lagen..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>