Malmbäck chanslösa i returmötet – Ny chans mot Surte

Det blev seger i första matchen för Malmbäck. Men i returmötet blev Frillesås allt för svåra och vann med klara 7–0.
– Vi är fysiskt närvarande men det är inte mycket mer, säger tränaren Anders Bergström.

Malmbäck har fortfarande chans att nå allsvenskan i bandy. Men då krävs seger i ett nytt dubbelmöte där MIF med största sannolikhet ställs mot Surte.

– Vi har inte fått det officiellt, men det är dem vi siktar in oss på och de var också på plats och såg oss här i Frillesås så de har nog fått samma information, säger Bergström.

Malmbäck spelar hemma i Stinsen arena på fredag och returen spelas borta på söndag. Precis som i det här första kvalet är det så kallade Uefa-regler som gäller.

– Det blir en tuff tillställning, säger Bergström.

Få saker var positiva för Malmbäck i Frillesås. Det allra bästa var väl kanske att laget knappast avslöjade så mycket om sig själva för Surte som fanns på läktaren.

– Vi har vårt första skott på mål i 71:a minuten och det säger en hel del. Det var regn hela matchen så det blev mycket lyrspel och det behärskar vi inte, säger Bergström som hade sina bästa spelare i Anders Johansson och Axel Henrysson.

Text från smt.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>