Säsongen närmar sig och Bandyettan.se rustar upp

Veckorna glider förbi och den nya säsongen närmar sig kvickt. Vi har sedan ett par veckor tillbaka påbörjat arbetet inför den nya säsongen och stärkt teamet bakom Bandyettan.se ytterligare. Allt för att kunna ge er bästa möjliga uppdatering och bevakning av serien.

Division 1 Södra
Vi har inför den kommande säsongen haft flera önskemål om att täcka även övriga delar av Divison 1 – Men beslutat att inledningsvis lägga fokuset och bevakningen enbart på den Södra serien, likt föregående säsong. Resurserna finns inte i dagsläget.

Annonsera på Bandyettan.se
Vissa av er såg säkert redan i slutet av förra säsongen att vi började öppna upp för annonsering. Detta kommer att dyka upp på sidan inom den närmsta tiden. Vill du/ni som företag vara med och synas på sidan så är ni välkomna att kontakta oss på redaktionen@bandyettan.se för mer information.

Annonsplatser:
- TOP-BANNER (1080×1305)
- SIDE-BANNER (247×210)
- TAKEOVER
- SPONSRAD NYHET

Vill du hjälpa till med Bandyettan.se?
Vi har redan stärkt teamet och breddat vår bevakning och inblick i seriens numera 10 lag. Men vi kan aldrig få för många ögon och öron där ute. Vill du vara med och publicera eller bidra till material på Bandyettan.se så är du varmt välkommen att kontakta oss på redaktionen@bandyettan.se – Vill du vara anonym så ska det inte vara några problem!

Väl mött i vinter,
Redaktionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>