Seriepremiär och Stjärnan tappade viktig poäng borta mot Månsarp

Matchen spelades under lördagen på Råslätts IP i Jönköping, en mardrömsarena för Stjärnan då senaste mötet slutade med en 4–3 förlust. Spöket satt kvar även denna afton när det vankades Seriepremiär.

Stjärnan hade en relativt bekväm 3-5 ledning men tappar allt och släpper till Månsarp i matchens slutminuter. Det straffar sig först med en 5-4 reducering och sedermera även en 5-5 kvittering med bara minuter kvar att spela. Matchen slutar 5-5 och lagen delar på poängen. Månsarp som inte sett allt för starka ut på försäsongen tar därmed en imponerande första poäng för säsongen.

Vi hade väntat oss mer från Stjärnan i och med flera ryska nyförvärv men man ska trots allt vara nöjd att man åtminstone får med sig en poäng från Råslätts IP den här gången, även om det var minuter från full pott.

Under söndagen väntar övriga omgångar där BK Bore, Malmbäck och Tjust bör gå vinnande ur sina kamper. Även om Öjaby imponerat på försäsongen. Åby har helt klart möjlighet att skaka om Malmbäck men av erfarenhet saknar Åby slagkraft under säsongens första bortamatcher. Det återstår att se. BK Bore som vunnit allt på försäsongen möter ett Waggeryd som faktiskt plockat en och annan poäng.

Matcherna startar 14:00 och du kan följa dem på elitrapport.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>